ID: 50910
Advertentie ID: #6354 is toegevoegd aan uw verlanglijst.
Omschrijving
Schenk, c.j. 1977 2E druk 124 pp paperback.
Het boekje geeft informatie over hetgeen we in de dagelijkse praktijk van voedselbereiding en -keuze dienen te weten ten einde een verantwoorde voeding te kunnen samenstellen. Het is een zeer overzichtelijk en logisch ingedeeld werk, moeilijke termen worden zo mogelijk vervangen door duidelijke omschrijvingen. Het geheel geeft een verzorgde indruk. Illustraties zijn spaarzaam, ze hebben slechts een verklarende funktie en zijn deswege simpel uitgevoerd. De tekst is afgestemd op de hoogste klas van het lager beroepsonderwijs en enkele vormen van middelbaar onderwijs; echter ook geschikte en nuttige literatuur voor elke voedselbereider met welke opleiding dan ook. In deze druk is het begrip kilojoules ingevoerd en zijn nieuwe ontwikkelingen verwerkt
Het boekje geeft informatie over hetgeen we in de dagelijkse praktijk van voedselbereiding en -keuze dienen te weten ten einde een verantwoorde voeding te kunnen samenstellen. Het is een zeer overzichtelijk en logisch ingedeeld werk, moeilijke termen worden zo mogelijk vervangen door duidelijke omschrijvingen. Het geheel geeft een verzorgde indruk. Illustraties zijn spaarzaam, ze hebben slechts een verklarende funktie en zijn deswege simpel uitgevoerd. De tekst is afgestemd op de hoogste klas van het lager beroepsonderwijs en enkele vormen van middelbaar onderwijs; echter ook geschikte en nuttige literatuur voor elke voedselbereider met welke opleiding dan ook. In deze druk is het begrip kilojoules ingevoerd en zijn nieuwe ontwikkelingen verwerkt